Bouwbedrijf Heemskerk: Kwaliteit staat voorop

Bouwbedrijf Heemskerk staat in de regio Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang en omstreken bekend als een kwalitatief hoogwaardig aannemersbedrijf.

Men heeft jarenlang ervaring met verbouw, nieuwbouw en onderhouds projecten.  Een uitbouw, serrebouw of complete verbouwingen, men heeft voor elk project een passende oplossing.

We waren het al een tijdje met elkaar eens, dat de site van Bouwbedrijf Heemskerk vernieuwd moest worden. Toen we beide zover waren, hebben we samen plannen gemaakt om de site weer even goed te moderniseren. Men vond het leuk om in een filmpje een introductie te geven van de projecten die gedaan zijn. Daarnaast was een belangrijke wens, dat projecten op een overzichtelijke manier gepresenteerd kunnen worden.

Goede referenties zijn voor ieder bedrijf zeer waardevol. Omdat Bouwbedrijf Heemskerk veel geslaagde projecten en positieve recensies heeft, hebben we dit in de site naar voren willen brengen.
Daarnaast moet het duidelijk zijn, dat je voor zowel grote als kleine projecten bij Bouwbedrijf Heemskerk terecht kunt.

Peter wilde daarnaast de site kunnen gebruiken in zijn gesprekken met potentiële opdrachtgevers. Iets wat hij inmiddels ook met tevredenheid heeft gedaan.

Middels het CMS kan men nu ook gemakkelijk zelf de projecten op de site bijhouden.

Bekijk de website van Bouwbedrijf Heemskerk

Meer weten? Neem contact met ons op!